Informatie

Buitenschoolse Opvang en peuteropvang

OBS De Hoekstien werkt voor de buitenschoolse opvang samen met Kinderwoud in Langezwaag en Tijnje. Na schooltijd worden de kinderen hier met taxivervoer heen gebracht. 

 

Kinderwoud_logo_250x82

 

Elke dag een mooie dag bij Kinderwoud

Kinderwoud Kinderopvang staat voor de combinatie van plezier en ontwikkeling. Onze missie is dan ook ‘elke dag een mooie dag!’.

Bij Kinderwoud leert een kind speels en ongedwongen hoe het zich op latere leeftijd staande kan houden. Spelend leren, bewegen en gezonde voeding vormen hierin de basis. Deze elementen stimuleren namelijk de brein –en talentontwikkeling van kinderen. 80% van de hersenverbindingen wordt al voor het 6e levensjaar gelegd.. In de leeftijd van 6-12 jaar verdiept zich dat toto talentontwikkeling. Deze wetenschap vindt Kinderwoud interessant en belangrijk om iets mee te doen, om samen met ouders, onderwijs en belangrijke partners de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Al het goede dat een kind op jonge leeftijd krijgt aangereikt, is een verrijking voor de rest van zijn of haar leven.

In Tijnje en Langezwaag bieden we het volgende:

Peuteropvang en buitenschoolse opvang – Kinderwoud Kinderopvang
Zoekt u opvang voor uw kind voor of na schooltijd? Kinderwoud Kinderopvang verzorgt buitenschoolse opvang en peuteropvang in Langezwaag en buitenschoolse opvang in Tijnje.
POV: 2-4 jaar
BSO: 4-12 jaar

POV/ BSO Langezwaag – Kinderwoud
Openingstijden peuteropvang (POV)
Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur. (vanaf 7.00 verlengd mogelijk)

Openingstijden buitenschoolse opvang (BSO)
Maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot 18.00 uur.                                                                   Voorschoolse opvang van 7.00-8.30 mogelijk op alle dagen.
Op woensdag en vrijdag wordt de buitenschoolse opvang op locatie De Barte in De Knipe verzorgd.

Meer weten?
Je vindt meer informatie op de website van Kinderwoud. Wil je meer weten over de kosten? Kijk dan op deze pagina van de website.

BSO Tijnje – Kinderwoud
Openingstijden buitenschoolse opvang (BSO)
Maandag, dinsdag, donderdag: 14.30 - 18.00 uur.
Op woensdag, vrijdag en in de schoolvakantie wordt de BSO verzorgd op locatie Loevestein in Gorredijk.

Meer weten?
Je vindt meer informatie op de website van Kinderwoud. Wil je meer weten over de kosten? Kijk dan op deze pagina van de website van Kinderwoud.

Meer over buitenschoolse opvang (BSO)
Op de BSO krijgen kinderen leuke en gevarieerde leeftijdsgerichte activiteiten aangeboden. Gericht op diverse talentgebieden worden activiteiten en workshops georganiseerd. Daarbij kan makkelijk worden aangesloten bij de activiteiten op school. Kinderwoud Kinderopvang vindt het belangrijk dat de kinderen vrije tijd hebben, er ruimte is om te relaxen en met vriendjes te spelen. Kom gerust eens kijken!

Meer over peuteropvang (POV)
Als voorbereiding op de basisschool kunnen kinderen vanaf 2 jaar naar de peuteropvang. Op de peuteropvang ontmoeten peuters elkaar en spelen en leren zij in een veilige en vertrouwde omgeving. De activiteiten worden met zorg samengesteld. De kosten van peuteropvang zijn inkomensafhankelijk, om het mogelijk te maken dat iedere peuter hier gebruik van kan maken.